български
|
english
Начало | За AIRELEC | История

AIRELEC е добре наложена марка на пазара, позната не само на професионалистите, но и на потребителите като един от безcпорните лидeри в производството на електричeски отоплителни уреди.


AIRELEC е френска компания, специализирана в областта на електрическото отопление. Основана е през 1956 г. в Париж като малка работилница. През 1967 г. компанията се разширява и производството се премества във Фльор-сюр-Андел, департамент AIR. През този период AIRELEC се специализира в производството на отоплителни уреди и през 1970 г. отбелязва значителен ръст. През 1979 г. AIRELEC придобива компанията РАДИАЛ с производствени мощности в Esquennoy. В този период AIRELEC e пазарен лидер във Франция като основно се специализира в производството на конвекторни радиатори. През годните AIRELEC бързо се развива, като се насочва към разработка на отоплителни уреди с прецизен контрол на температурата. През 1997 г. AIRELEC се присъединява към групата Muller - водещ европейски производител на отоплителни системи. AIRELEC непрекъснато усъвършенства гамата от продуктите си, като предоставя на своите клиенти комфортна и икономична отоплителна система.

AIRELEC в България
AIRELEC е представен в България от 1999 г. и е най-продаваната марка конвекторни радиатори в България. Продуктите AIRELEC са подкрепени със 7 години гаранция от производителя и широка верига сервизи в цяла България.